27|10

H1 heeft geen kind aan VoCASA: 0-3

Debutantenbal eindigt in makkelijke overwinning voor Sliedrecht Sport. VoCASA verliest voor het eerst thuis een wedstrijd.

H1 heeft geen kind aan VoCASA: 0-3

Vandaag speelden de twee nieuwkomers in de Eredivisie tegen elkaar. Beide teams hadden al aangetoond niet gepromoveerd te zijn om in de staart mee te draaien, dus vooraf leek een spannend spektakel in de maak. De realiteit bleek echter anders. Onze blauw-witte mannen speelden de Nijmegenaren aardig van de mat.

Ook al nam de tegenstand elke set ietsjes toe in punten, de overwinning was er niet minder duidelijk door: 17-25, 18-25, 21 25 en dus 0-3. Hierdoor nestelt Sliedrecht zich weer (met twee wedstrijden minder gespeeld) in het linkerrijtje. Mooie prestatie, te meer ook daar de vorige ontmoeting in Nijmegen nog met 3-0 naar VoCASA was gegaan. Dat was op 14 januari in de Topdivisie.

In de Eredivisie had VoCASA thuis nog niet verloren en dat gevoel kennen ze daar dus nu ook.

De Gelderlander

Blessure Van Bemmelen aderlating voor Vocasa

“Alle credits naar Sliedrecht, zij hadden ons continu onder druk en hielden dat drie sets vol’’, sprak trainer Joost Joosten, die van een offday van Vocasa sprak. ,,We haalden ons niveau niet en we scoorden te weinig. We probeerden onder hun druk uit te komen, maar dat lukte niet. Hun spelverdeler kon vrijuit spelen. Dan zijn voor Sliedrecht alle opties open.”

Lees het hele verslag op Gelderlander.nl

Foto’s: Marten van de Ree

De volgende wedstrijd is op woensdag 31 oktober. Wilt u die meemaken, dan scheiden u slechts 137 kilometers van dat voornemen. Zwolle is the place to be.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club