24|02

Geweldige start Dames in Kampioenspoule

Een mooiere start van de Kampioenspoule kon Dames 1 zich niet bedenken. Uit en tegen het Limburgse Flamingo's-Activia (FAST) prijkte er 0-3 op de borden. Powerrrrrrr!

Geweldige start Dames in Kampioenspoule

Verslag en foto’s: Mark van Rijsbergen

Sliedrecht ging sterk van start, maar rond de 14 kwam er wat meer servicedruk van FAST en kwam de pass nogal onder druk te staan. Ook de aanval liet een en ander te wensen over.  Na twee snel achter elkaar volgende time-outs van Vera wist blauw-wit zich weer te herpakken. Een spannende eindfase ontstond, die resulteerde in een nipte setwinst van 26-28 voor ons.

In de tweede set was alles anders. Goeie service druk waar de Limburgsen, zeker aan het begin van de set, geen raad mee wisten: 2-11. Ook aanvallend speelde Sliedrecht heel sterk. Kortom… een overtuigende setwinst: 8-25.

Vaak zie je dan dat in set drie de tegenstander er nog even extra voor gaat en de set verloren gaat. Even leek dat er ook op. In het begin hadden we wat moeite met de aanval, maar al snel herpakten de kersverse Bekerwinnaars zich en werd de set makkelijk afgemaakt: 14-25. Alles bij elkaar, mee dan verdiend gewonnen!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club