24|02

Gezocht: coördinator ballenkids

Eén van de leukste functies bij Sliedrecht Sport komt vrij... de coördinator van de ballenkinderen. Een essentiële functie om de wedstrijden van onze Eredvisie en Topdivisie teams in goede banen te leiden, waarbij je lekker in de weer bent met de jeugd. Wie wil?

Gezocht: coördinator ballenkids

De functie van coördinator ballenkinderen is een onmisbare functie binnen de vereniging. In deze rol plan je ballenkinderen in voor de wedstrijden van Dames 1 en 2 en Heren 1 en 2. Je zorgt voor begeleiding van de ballenkinderen tijdens deze wedstrijden.

Maandelijks of om de twee maanden maak je een schema, waarbij je de kids inplant voor de wedstrijden. Hetzelfde geldt voor de begeleiders die dit tijdens de wedstrijden doen. Vanzelfsprekend informeer je iedereen hierover.

Wekelijks is het dan een kwestie van  een herinnering mailen (5 dagen voor de wedstrijd), de mail checken op afmeldingen en vervanging regelen.

Tijdens de wedstrijden ben jij er (of een vervangende begeleider) om de kinderen te begeleiden, instructie te geven en de kinderen op positie in te delen: ballenkind of quick mopper. Daarnaast zorg je voor de shirts en handdoeken van de courtcrew.

Wil je je aanmelden of heb je eerst nog vragen: vrijwilligers@sliedrechtsport.nl.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club