26|03

Gezocht: coördinator(en) Ballenkinderen

We zijn op zoek naar één of meerdere nieuwe coördinatoren die de balkenkinderen indelen voor de wedstrijden van Heren 1, Dames 1, Heren 2 en Dames 2. Het is een leuke, overzichtelijke functie, die heel belangrijk is voor Sliedrecht Sport. Heb je zin en tijd om iets te doen voor de vereniging? Meld je aan.

Gezocht: coördinator(en) Ballenkinderen

De courtcrews bestaan uit kinderen van CMV niveau 5-6 en de C-jeugd. Je krijgt een lijst aangereikt met de kinderen die het betreft.

Zodra het wedstrijdprogramma bekend is, maak je een schema, waarbij je de kinderen indeelt voor die wedstrijden waarbij een courtcrew nodig is. Je communiceert het schema vervolgens met de ouders.

Ook zorg je dat er begeleiding van de ballenkinderen geregeld is tijdens de wedstrijden. Er is al een groepje vrijwillige begeleiders die je hiervoor kunt benaderen. Vanzelfsprekend kun je dat ook zelf doen.

Wekelijks mail je een herinnering en regel je, in het geval van afmeldingen, vervanging als dit niet al gedaan is door degene die zich afmeldt.

Tenslotte zorg je voor de shirts en handdoeken van de courtcrews.

Het is gebruikelijk dat bij de oefenwedstrijden van de topteams in september de nieuwe ballenkinderen  worden ‘ingewerkt’.

Deze vrijwilligersfunctie kun je prima in combinatie met een vriend of vriendin doen.

Je hoeft geen lid van Sliedrecht Sport te zijn om deze functie te vervullen.

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen, mail dan naar: vrijwilligers@sliedrechtsport.nl.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club