03|06

Gezocht: inkoper voor ‘t Bankie

Heb je zin om als vrijwilliger een belangrijke taak op te pakken binnen ons geweldige team van 't Bankie? Gevoel voor planning en kwaliteit? Affiniteit met de horeca... en je hebt zin om je een paar uurtjes nuttig te maken voor het verenigingsleven van Sliedrecht Sport? Dan zoeken we jou!

Gezocht: inkoper voor ‘t Bankie

Als Inkoper Sportcafé ‘t Bankie ben je verantwoordelijk voor de inkoop en de voorraden in het Sportcafé, een voornamelijk logistieke functie. De juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen optimale kosten. Je bent lid van het bestuur Sportcafé ‘t Bankie. Je communiceert voornamelijk met de bestuursleden voor interne en commerciële verhuur en met leveranciers. De party manager neemt voorraden op en ontvangt de leveringen.

De werkzaamheden
Tot je werkzaamheden behoren onder andere:

Wat zoeken wij?
Je bent planningsgericht, betrokken en resultaatgericht. Je bent je bewust van kwaliteit en de organisatie. Je hebt kennis van Excel en gevoel voor wat er verbruikt gaat worden in een week. Dit kun je onder andere halen uit de vastgelegde historie. Je voelt je thuis in het verenigingsleven het hebben van horeca-ervaring en affiniteit met Sliedrecht Sport is een pré. Tevens draag je graag bij aan het gezamenlijke succes van Sportcafé ‘t Bankie en daarmee Sliedrecht Sport als geheel.

Wat bieden wij?
Sliedrecht Sport behoort tot de meest actieve en bruisende volleybalverenigingen van Nederland. Tevens is Sliedrecht Sport een bindend element binnen de Sliedrechtse samenleving. Een plek waar een ieder zich thuis kan voelen en waar het motto is ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Gezamenlijkheid en respect staan daarbij voorop. Volleybal is een teamsport en wij streven naar teamspirit door de hele vereniging heen.

Interesse en/of vragen?
Heb je interesse in deze functie en/of nog vragen erover? Neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie. Mocht deze functie niets voor jou zijn, maar wil je wel op een andere manier bijdragen als vrijwilliger aan Sliedrecht Sport, dan ben je vanzelfsprekend van harte welkom. Neem dan ook even contact op met de vrijwilligerscommissie.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club