07|12

Gezocht: parttime conciërge sporthal De Basis

De Stichting Sportaccommodatie Benedenveer (SSB) is de exploitant van sporthal De Basis en is op zoek naar een parttime conciërge (m/v), die gemiddeld 12 uur per week beschikbaar is, met name in de avonduren en/of op zaterdag.

Gezocht: parttime conciërge sporthal De Basis

In De Basis vindt dagelijks schoolsport plaats gevolgd door volleybaltrainingen met op de vrijdagavond en zaterdag volleybalwedstrijden. Daarnaast zijn er diverse partijen die ruimtes in de accommodatie huren, zoals bijvoorbeeld het Bankie en Wasko met hun naschoolse kinderopvang, die ook gebruik maakt van de sportfaciliteiten.

Als conciërge ben je verantwoordelijk voor het openen en/of het sluiten van de sportaccommodatie, houd je toezicht en stuur je bij waar nodig. Daarnaast voer je schoonmaakwerkzaamheden uit en ben je aanspreekpunt voor alle gebruikers en bezoekers. Je zorgt ervoor dat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de sportaccommodatie.

 

Wat kunnen wij je bieden?

 

Wat verwachten wij van je?

 

Herken jij je in bovenstaande, stuur dan voor 24 december je motivatiebrief/e-mail naar Coen Struijs via info@sporthaldebasis.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je daar ook terecht.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club