27|08

Gidion en Sliedrecht Sport tekenen nog eens 3 jaar bij

Mark Meuleman, algemeen directeur van Gidion en Cees Boer, voorzitter van de Stichting Topvolleybal Sliedrecht, verlengden onlangs hun samenwerking met nog eens drie jaar. Dat betekent dat Dames 1 en Heren 1 van Sliedrecht Sport in ieder geval tot en met het seizoen 2020-2021 zullen spelen met GALA volleyballen en TR2 kniebeschermers. 

Gidion en Sliedrecht Sport tekenen nog eens 3 jaar bij

Doordat Heren 1 van Sliedrecht Sport ook op Eredivisieniveau gaat spelen, is de samenwerking, die het 24e seizoen ingaat, ook nog eens uitgebreid. “Er was voor Gidion geen twijfel om na deze lange periode met Sliedrecht Sport door te gaan”, aldus Mark Meuleman. “De bestuurlijke en organisatorische kwaliteit én sportieve prestaties zorgen ervoor dat het topmerk GALA zich absoluut gewaardeerd voelt.”
GALA is al jarenlang de meest gebruikte indoor bal in de Eredivisie en ook alle RTC’s van de Nevobo en de Talentteams op Papendal trainen en spelen met GALA. Daarnaast is de GALA Smash Plus 6 beachvolleybal al ruim tien jaar de officiële beachvolleybal voor de gehele Nederlandse Eredivisie beach en het NK beach.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club