29|12

Goud voor Meisjes A en Jongens B bij Dynamo-toernooi

Op het driedaagse Internationale Jeugdtoernooi van Dynamo in Apeldoorn heeft Sliedrecht Sport twee keer goud behaald. Zowel de meiden onder 19 en jongens onder 17 mochten op het hoogste ereschavot plaatsnemen.

Goud voor Meisjes A en Jongens B bij Dynamo-toernooi

We gebruiken het toernooi in Apeldoorn als voorbereiding op de NOJK, die binnenkort losbarsten. Alle vijf de Sliedrechtse selecties die deelnamen, wisten de halve finales te bereiken. Een prestatie van formaat. Sliedrecht Sport was dan ook de enige vereniging die twee keer goud mocht ophalen.

Meisjes B, C en Jongens A moesten alledrie genoegen nemen met de vierde plek. Ook knap, maar helaas niet voldoende voor een medaille. Waarbij aangetekend dat Jongens A eindigde achter twee Canadese teams die eigenlijk buiten mededinging meededen.

Ook op het vlak van ‘most valuable players’ vielen de Sliedrecht Sport-teams twee keer in de prijzen: Jolijn de Haan (Meisjes A) en Youri Ebbelaar (Jongens B).

 

De Stentor

Sliedrecht slaat toe op internationaal jeugdtoernooi Dynamo
Sliedrecht Sport is als grote winnaar uit de bus gekomen bij de 27ste editie van het Internationale Jeugdtoernooi van Dynamo. Zowel met Meisjes A als Jongens B bereikte Sliedrecht in Apeldoorn het hoogste podium.

Lees hier het hele artikel van Jos Mulder op destentor.nl

‘MVP’ Jolijn krijgt de award uit handen van de voorzitter van SV Dynamo.

Alles bij elkaar lijkt het erop dat we klaar zijn voor het NOJK!

Meisjes C op Dynamo-toernooi

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club