06|09

Grote Clubactie voor terras beachvelden

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Net als zo'n 5.300 andere verenigingen gaan ook onze leden op pad om via lotenverkoop hun club een financiële stimulans te geven. De opbrengst wordt geïnvesteerd in een fraai terras bij De Basis Beach.

Grote Clubactie voor terras beachvelden

“Naast sportiviteit is gezelligheid binnen onze vereniging erg belangrijk”, aldus Sliedrecht Sport-voorzitter Cees Boer. “Een sfeervol terras bij onze beachvelden mag dan ook niet ontbreken. Wij hopen dat vrienden, familie en andere Sliedrechters willen bijdragen aan dit clubdoel door een lot te kopen. Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom als het terras er ligt.”

80 procent
De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. De loten worden verkocht voor 3 euro per stuk, waarvan 80 procent direct naar betreffende clubkas vloeit. Elk jaar wordt zo’n 9 miljoen euro opgehaald.

100.000 euro
De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Lotenkopers maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl. Dit jaar is het loten kopen nog makkelijker gemaakt door een handige online tool.

In de week van 9 september worden de lotenverkoopboekjes uitgedeeld onder de leden.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club