19|01

H1 doorstaat generale vlekkeloos

Vanavond had Heren 1 de mede Bible Belt-bewoners uit Barneveld op bezoek. Een soevereine 3-0 betekende een prima resultaat in de schaduw van de halve finale om de beker aanstaande donderdag.

Foto’s: Brian Cleton

Ondanks dat de lange mannen van SSS een verrassend voorsprongetje namen in de eerste set, werd het pleit in het eerste bedrijf toch in Sliedrechts voordeel beslecht: 25-20. De tweede set leek dezelfde kant op te gaan, maar niets bleek minder waar. Het team uit de pluimveegemeente ontpopte zich als bijtertje. Het resulteerde in de langste set in De Basis tot nu toe. Ondanks een stuk of vijf setpoints voor SSS, werd het uiteindelijk toch een blauw-witte overwinning: 37-35.

Daarna was de Barneveldse pijp leeg. Sliedrecht balde lekker door en de foutenlast bij de tegenstander schoot omhoog: 25-14 en 3-0. Alles is voor Bassie… en dat bleken wij zelf te zijn. Olé!

Oh ja…. ook nog leuk dat er speeltijd was voor onze mannen uit H2: Jelle en Mart. Chapeau! Goed gedaan.

Op naar dé wedstrijd: donderdag tegen Dynamo. Halve finale om de beker. Mis het niet!

Barneveldse Krant

Advisie/SSS onderuit in Sliedrecht
“Sliedrecht Sport doet het dit seizoen uitstekend en staat qua verliespunten tweede in de eredivisie. SSS had het dan ook heel moeilijk in de eerste set. “Ons plan was alles geven en zoeken naar hun zwakkere plekken”, aldus Martinovic. “Die vonden we niet in de eerste set. Zij speelden heel compact en waren verdedigend sterk.”