08|02

H1 eindigt als derde in competitie

Voor het tweede jaar op rij heeft Heren 1 een prestatie van formaat geleverd in de reguliere competitie. Was het vorig seizoen zilver; nu werd het brons binnen gesleept door kunstig Orion voor te blijven. De échte prijzen worden echter pas na de play-offs verdeeld...

H1 eindigt als derde in competitie

Foto: Isolutions Fotografie

Volleybalkrant

Sliedrecht Sport behoudt derde plaats
Voor de formatie van coach Paul van der Ven zag het er na twee sets in Doetinchem tegen Active Living Orion niet goed uit in de strijd om de derde plaats. De regerend landskampioen stond 2-0 (25-18, 29-27) voor en had nog een set nodig om de derde plaats van Sliedrecht af te snoepen.

Zover lieten de blauw-witten het niet komen. Met 23-25 en 20-25 stelden ze orde op zaken. Met het punt was ook het doel bereikt, ze houden Orion achter zich op de ranglijst op basis van het setquotiënt. Sliedrecht zal nu de kampioenspoule aanvangen met drie punten, Orion zal het met twee punten moeten doen.

Coach Paul van der Ven reageert zondag verheugd op het bereiken van de derde plaats: “Ik ben ontzettend trots op het team. Dat we in het tweede jaar weer zo’n knappe prestatie hebben neergezet. Vorig jaar was het knap de tweede plek, nu derde net boven Orion. Dat is een knap resultaat van de ploeg. Nu is het zaak dat we in de play-offs ook een goed resultaat weten neer te zetten, deze sterke lijn weten door te trekken. We gaan in ieder geval tien fantastische wedstrijden spelen in de play-offs en dan zien we vanzelf wat het eindresultaat wordt.”

Lees hier het hele verslag van Coen Kaaij op volleybalkrant.nl

Bekijk hier de fotoreportage van Isolutions Fotografie op Volleyinfo.nl


Terug naar nieuws overzicht


Business Club