06|01

Heren 1 doet Paul halve finale Beker cadeau

Heren 1 had een mooie surprise voor de vandaag jarige coach Paul van der Ven bedacht... een ticket naar de halve finale van het Nationale Bekertoernooi. In Groningen, tegen topdivisionist en studentenvereniging Donitas werd het 0-3.

Heren 1 doet Paul halve finale Beker cadeau

SLIEDRECHT , 3-11-2018 , Sliedrecht Sport HS 1 - Abiant Lycurgus HS 1

Met de overwinning (13-25, 17-25 en 14-25) plaatst Heren 1 zich voor het derde jaar op rij voor de halve finales van de Beker. In 2016-2017 werd daarin verloren van Orion. Vorig jaar moesten de lange mannen uit de Alblasserwaard hun meerdere erkennen in Taurus.

Dit seizoen staat Dynamo op het menu. Vorig jaar werd daar nog van gewonnen in de 1/8e finale van het Bekertoernooi. Dit seizoen waren de Apeldoorners echter al twee keer de bovenliggende partij in de Eredivisie, dus de blauw-witten mogen vol aan de bak op donderdag 24 januari in Apeldoorn.

Om de halve finale te bezoeken en onze mannen aan te moedigen, wordt een busreis voor fans georganiseerd naar Apeldoorn en terug.

De andere halve finale gaat tussen Lycurgus en topdivisionist Reflex Kampen.

 

Volleybalkrant.nl

Sliedrecht Sport laatste halve finalist in Beker

“Op voorhand leek deze ontmoeting een mooie strijd te kunnen worden, maar niets bleek minder waar. Sliedrecht Sport liet verzorgd en stabiel volleybal zien, zoals het al het hele seizoen doet. Een volle sporthal en enthousiast thuispubliek kon het ritme van de Sliedrechtse formatie niet doorbreken. Yorick de Groot was wederom van grote waarde voor Sliedrecht. Dit is extra knap omdat hij een tijdje ontbrak bij de ploeg, vanwege verplichtingen op het strand.”

Lees hier het hele verslag op volleybalkrant.nl.

 

Onderstaand de voorbeschouwing van de Groningers van Donitas voor de wedstrijd van vandaag… geinig!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club