09|01

H1 pakt set tegen Dynamo

Ongetwijfeld was er op meer gehoopt, maar de 1-3 nederlaag thuis tegen Dynamo kwam niet geheel onverwacht. Desondanks is het Eredivisiebal geopend en schuilt er genoeg talent en kwaliteit in ons team om de gevestigde orde op z'n hoede te laten zijn. Bring it on....

H1 pakt set tegen Dynamo

Foto's: Hans van Wijngaarden

De eerste set van seizoen 2020-2021 was een hoopvolle. Titelkandidaat Dynamo werd met 25-23 op de knieën gebracht. Was er dan toch een stunt in de maak? Want zo zijn de verhoudingen toch nog wel… Als wij winnen van Dynamo dan is er sprake van een abnormaliteit en nog niet van gelijkwaardige tegenstanders.

Maar goed, die abnormaliteit werd niet bewaarheid. In de tweede set was nog wel sprake van spanning (20-25), maar daarna was het Dynamo wat de klok sloeg met twee keer 15-25. Jammer, maar helaas. Volgende week wacht VoCASA uit. Dank een goed resultaat halen en we zijn en blijven volop in de race om de uitdagers van de traditionele top 3 te blijven.

Volleybalkrant

Dynamo na setverlies overtuigend naar de winst tegen Sliedrecht Sport
Sliedrecht Sport kwam goed uit de startblokken tegen Dynamo, diagonaal Gerard Baan had direct goed het oog op het blok van de mannen uit Apeldoorn. Hij scoorde links en rechts. Jeroen Rauwerdink hield zijn ploeg nog op de been, maar zag toch dat Sliedrecht met 25-23 de eerste set pakte.

In de tweede set keerde het momentum al snel. Nathan Fullerton speelde op de diagonaal bij Dynamo en kwam goed op stoom in de tweede set. Samen met Rauwerdink en aanvoerder Maikel van Zeist leidde hij Dynamo naar een comfortabele winst van 25-20. De derde en vierde set kon het team van Paul van der Ven geen vuist meer maken. Dynamo had de controle halverwege die sets al stevig in handen en gaf geen mogelijkheid meer weg. Beide sets gingen met 25-15 naar de formatie van Redbad Strikwerda.

Lees hier het hele artikel op volleybalkrant.nl


Terug naar nieuws overzicht


Business Club