09|03

H1 zet één-na-laatste stap richting Kampioenspoule

Met een vrij eenvoudige overwinning tegen hekkensluiter ZVH hebben onze mannen van Heren 1 gisteren een grote stap gezet richting Kampioenspoule. Door de winst houden we het initiatief in eigen hand.

H1 zet één-na-laatste stap richting Kampioenspoule

Foto: Pim Waslander

Aanstaande zaterdag staat de allesbeslissende wedstrijd tegen SSS op het programma. Winst levert het laatste beschikbare plekje in de Kampioenspoule op. Bij verlies is er wellicht nog een escape als SSS in z’n inhaalwedstrijden punten laat liggen.

Zo ver laten we het hopelijk niet komen. De instelling van Heren 1 was gisteren dan ook vastberaden en fanatiek: die vierde plek is voor ons!

Uit het verslag van RECO ZVH (dat je via deze link in z’n geheel kunt lezen):

“Op dinsdagavond speelden de heren van RECO ZVH in eigen hal de laatste reguliere competitiewedstrijd in de eredivisie. Tegenstander was het team van Sliedrecht Sport, die zijn vierde plek op de ranglijst wilde vastzetten.  Daardoor begonnen de gasten gretig aan de wedstrijd en lieten direct zien wat hun intentie waren. Sliedrecht Sport wist dan ook via de setstanden 16-25, 20-25 en 15-25 de wedstrijd met 3-0 winnend afsluiten.”


Terug naar nieuws overzicht


Business Club