01|10

H2 wint van Utrecht

De competitie is nu echt los, voor de tweede wedstrijd van het seizoen kwamen de mannen uit de Domstad onze kant op. Het was een rommelige week in Sliedrecht. Jasper lag de hele week ziek op bed, maar was wel beschikbaar. Hidde kreeg een bal op zijn duim en was niet inzetbaar. En ook Albert heeft last van een kleine schouderblessure en liet deze wedstrijd aan ‘m voorbijgaan.

H2 wint van Utrecht

SLIEDRECHT, NETHERLANDS - SEPTEMBER 21: Peter Verheijen Fotografie during the Amateurvolleybal match between Portretten Dames 2 and Portretten Heren 2 at De Basis on September 21, 2023 in Sliedrecht, Netherlands (Photo by Peter Verheijen)

Foto: Peter Verheijen
Trainer/coach Egbert op ‘t Hof begon de wedstrijd met Jelle, Sem, Luuk, Aron, Cees, Ian en Wessel. Het was een wedstrijd waar we met hangen en wurgen doorheen moesten komen. (Te) weinig servicedruk, niet direct afmaken van de kansen en zeer timide binnen de lijnen. Dit spel zorgde voor verlies in de eerste en derde set. Utrecht was met name aan de buitenkanten sterk en wij kregen daar niet al te makkelijk grip op. Ook good old Jorad de Vries was soms een doorn in het oog bij onze hoog blokkerende middenmannen. Bij momenten wist Wessel er op de midden sterk en hard doorheen te komen en ook Cees zijn diagonale hoek op links had Utrecht meer dan last van. Ondanks de slechte beslissingen van de tweede scheidsrechter (blijkbaar was er heel veel wind in de sporthal, waardoor het net continu heen en weer ging…) wisten wij deze pot met 3-2 uit het vuur te slepen. Complimenten aan onze nieuwe aanwinst Jochem voor zijn sterke invalbeurt en vooral mooie en gedurfde keuzes in de spelverdeling. Om je vingers bij af te likken!
Twee gespeeld, twee gewonnen. We lopen op schema. Aankomend weekend mogen we al om 15.00 uur de wei in tegen nieuwkomer Gemini-Kangeroes. Zoals je begrijpt staan wij nu al te springen om de derde wedstrijd van de competitie naar ons toe te trekken!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club