19|02

Helaas… Heren 1 niet door naar Bekerfinale

Ondanks de fenomenale overwinning in eigen huis tegen Lycurgus gisteren, zijn onze Sliedrechtse mannen er helaas toch niet in geslaagd om de historische plaatsing voor de Bekerfinale af te dwingen. In Groningen werd er met 3-0 verloren.

Helaas… Heren 1 niet door naar Bekerfinale

Foto: Peter Verheijen

De thuiswedstrijd gaf zeker perspectief, maar in het achterhoofd zal toch bij velen de gedachte hebben postgevat dat het in het Hoge Noorden een hele lastige klus zou worden om daar te winnen. Dat gebeurde dan ook niet: 25-20, 25-20 en 25-22.

Jammer, maar het doet niets af aan de meer dan geweldige wedstrijd die zaterdagavond in De Basis werd afgeleverd met 3-2 winst voor onze blauw-witten.

Ook ‘blauw-witten’ Paul en Marnix wisten met hun SSS niet door te breken naar het allerhoogste op Beker-gebied en dus is de eindstrijd wederom een ouderwets onderonsje tussen clubs uit de traditionele ‘top 3’. De mannelijke finale van het Nationale Bekertoernooi wordt dit jaar gespeeld op maandag 10 april (Tweede Paasdag) – vanaf 15.30 uur – in de Maaspoort in Den Bosch tussen Dynamo en Lycurgus.

Dat de beste moge winnen…


Terug naar nieuws overzicht


Business Club