31|01

Heren 1 redt het niet tegen SSS

Na de verovering van het laatste ticket voor de Kampioenspoule, zijn de laatste drie potjes van de reguliere Eredivisie voor Heren 1 om des keizers baard. Alhoewel... vanavond stond een wedstrijd op het programma die je toch graag wilt winnen: tegen oud-coach Paul van der Ven en assistent Marnix Elbers in Barneveld.

Heren 1 redt het niet tegen SSS

Foto’s: Gijs van der Leeden

En dat ging in de eerste set meer dan aardig. Ondanks het ontbreken van de zieke Luuk de Groot, gaven de blauw-witten vol gas. Daar hadden de SSS’ers onvoldoende antwoord op, waardoor de eindstand 23-25 op het scoreboard prijkte.

De tweede set was andere koek. SSS lag tot aan in de big points op voorsprong, maar Sliedrecht pikte op het laatst aan: 24-24. Daarna ontstond een spannende strijd, die uiteindelijk in het voordeel van de groenen werd beslecht: 29-27. De teleurstelling over het setverlies sijpelde door in de derde doorloop: 25-16.

Ook in de vierde set kwam Barneveld niet echt meer in gevaar: 25-21. Jammer, maar helaas. Zoals gezegd, maakt het voor de stand niet meer uit. Sliedrecht kan niet meer ingehaald worden en de nummer 5-positie is eveneens uit zicht. Op naar het uit duel tegen Dynamo, aanstaande zaterdag….

Via deze link bekijk je het uitgebreide fotoverslag van de wedstrijd door Roel Ubels op Flickr.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club