08|01

Heren 1 uit Beker

Bijzonder spijtig maar Heren 1 heeft met dikke cijfers verloren van Dynamo. In voorgaande jaren bereikten we steeds de halve finale, waardoor er nu hoop was om toch een keer de finale te halen, maar helaas... het waterloo is gevonden in de kwartfinale.

Heren 1 uit Beker

Foto’s: Peter Verheijen

Dynamo is vanzelfsprekend een goede ploeg en zeker titel- en Bekerkandidaat, maar onze blauw-witten lukten het niet om een vuist te maken en de fighting spirit ten toon te spreiden, die zo vaak in De Basis aanwezig is. De setstanden vertellen het verhaal van de nachtkaars: 19-25, 15-25 en 11-25.

Jammer, maar nu kunnen we ons geheel concentreren op het veroveren van het landskampioenschap. Elk nadeel heb z’n voordeel, tenslotte 😉

De Stentor

Dynamo declasseert Sliedrecht in kwartfinale van de beker
Zonder poespas schaarde titelverdediger Dynamo zich woensdag bij de laatste vier in het bekertoernooi. De Apeldoornse volleybalformatie rolde Sliedrecht Sport in recordtijd met 3-0 op.

De Apeldoorners namen in de eerste set direct een voorsprong van een aantal punten die niet meer uit handen werd gegeven. Het leverde met 25-19 de setwinst op. Strikwerda zag logischerwijs geen reden tot aanpassingen. Het verschil tussen de twee teams werd alleen maar groter naarmate het duel vorderde. Met 25-15 en 25-11 maakte Dynamo de partij in iets meer dan zestig minuten uit.

Lees hier het hele verslag van Joost Houtappels op destentor.nl


Terug naar nieuws overzicht


Business Club