12|01

Heren 1 verliest van Lycurgus

In een spannende pot hebben onze mannen helaas het onderspit moeten delven tegen die van Groningen. Met 3-1 deden we het toch beter dan andersom. Lycurgus verloor in Sliedrecht met 3-0.

Heren 1 verliest van Lycurgus

Foto’s: Haitske de Visser en via Lycurgus

Het werd geenszins een kansloze missie. In de eerste set waren er ook setpoints voor Sliedrecht, maar uiteindelijk bleef de winst in het hoge noorden: 27-25. Sliedrecht was enigszins uit het lood geslagen, wat wel bleek uit de eindstand van set 2: 25-14.

Het team van Paul van der Ven liet het hoofd echter niet hangen, maar knokte zich in de derde set knap terug: 25-27. Het was overigens de eerste set die thuis verloren ging voor de Lycurgi.

In de vierde set ging het op en neer, maar uiteindelijk trok het Groningse team aan het langste eind: 25-23. Helaas gaat daarmee de hoogste positie in de Eredivisie ook naar de Noorderlingen en staan wij weer nummer 2.

Maarrrrrrrrrrr…. we hebben de play-offs nog te gaan. Wait and see!

Dagblad van het Noorden

Gronings Lycurgus wint volleybaltopper van taai Sliedrecht Sport
“In het Alfa-college Sportcentrum ontspon zich een spannend gevecht tussen Lycurgus en Sliedrecht Sport, de verrassing van het seizoen. De bezoekers promoveerden immers naar de eredivisie en laten wekelijks zien daar terdege thuis te horen. Sterker: Sliedrecht Sport draait bovenin moeiteloos mee en trakteerden de Groningers eerder in hun eigen sporthal op de enige nederlaag dit seizoen. “Lang geleden dat we zo onder druk werden gezet”, zei Lycurgus-coach Arjan Taaij.”

Lees het hele verslag van Sjoerd Jansen en bekijk de samenvatting op dvhn.nl

En via deze link lees je het verslag op de website van Lycurgus.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club