09|10

Heren 2 blijft in the winning mood

Drie wedstrijden onderweg, drie gewonnen...

Heren 2 blijft in the winning mood

Foto: Peter Verheijen / Tekst: Albert Stek

Na een overheerlijke lunch bij het Wapen van Voorschoten mochten wij aantreden tegen promovendus Gemini-Kangeroes. In een donkerbruine hal, een beetje een combinatie van de sporthal in Kampen en de voor ons welbekende Valk, begonnen wij met de volgende spelers: Jelle op de spelverdeling, Baan op de dia, Wessel en Ian op de midden, Bouter en Kees op de buitenkant en Joel op de libero.

In de eerste set was er geen vuiltje aan de lucht. We hadden ons spel keurig op orde. Helaas maakte we zelf nog een paar foutjes teveel anders hadden we de tegenstander old school onder de 10 gehouden.

In set 2 produceerde Gemini iets meer servicedruk. Gelukkig was onze pass deze wedstrijd meer dan goed op orde, set 2 rolde met 25-19 onze kant op.

En dan set 3… altijd lastig bij een 2-0 voorsprong. Aron erin voor Jasper en Hidde voor Wessel. Tot ongeveer de 15 gingen we lekker en was de 3-0 overwinning dichtbij. Tot Robin Kalmeijer het met zijn sprongservice op zijn heupen kreeg en enkele prachtige ballen uit de hoge hoed wist te toveren. Op sommigen hadden we geen antwoord, op anderen weigerden wij het om het direct af te maken. Jammer, maar helaas. Er moest een vierde set aan te pas komen.

Koppies weer omhoog en spelen uit je eigen kwaliteiten. Met dit in het achterhoofd hengelde wij de vierde set binnen. Drie punten erbij, altijd lekker. Helemaal richting aanstaande zaterdag wanneer de nog niet zo stabiel draaiende mannen uit Tilburg op bezoek komen in sporthal De Basis. De afgelopen seizoenen ging de strijd om het landskampioenschap tussen Tilburg en Sliedrecht. Het seizoen is nog lang dus dit zou zo maar weer zo kunnen zijn.

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club