20|03

Heren 2 klapt er weer vol op

Zaterdag waren de mannen van Heren 2 te gast bij USV Protos, wat resulteerde in een niet al te lang durende volleybalclash. De thuisploeg moest het hoofd buigen met 0-3 (20-25, 13-25 en 19-25). Een uurtje later trad koploper thuis aan tegen Inter Rijswijk, voor wat hun eerste verlies van dit seizoen zou gaan worden: 2-3. Sliedrecht Sport H2-aanvoerder Albert Stek bespiegelt...

Heren 2 klapt er weer vol op

Foto: Peter Verheijen
Het is altijd prettig om een belofte na te komen en dat hebben we afgelopen zaterdag dubbel en dwars gedaan. Wessel wilde graag de kwalificatie van Max Verstappen kijken en verzocht het team om de wedstrijd binnen het uur af te ronden. Gelukt! In iets minder dan een uur zaten de drie sets erop en konden we de altijd gezellige kantine bij Protos in.
Trainer/coaches Egbert op ‘t Hof en Gert-Jan Toonen hadden afgelopen zaterdag een beperkte selectie tot hun beschikking. Jasper Bouter was lekker aan het skiën en Luuk van der Leeden stond in het veld bij Heren 3. Als klap op de vuurpijl waren Ian de Bus en Jelle van Rekom na de hele week ziek te zijn geweest gelukkig wel van de partij. Wij begonnen de wedstrijd met Jilles, Joel, Gerard, Wessel, Michael, Mats en Albert. Zowel set 1, 2 als 3 hadden wij de overhand en we wisten ze ook alle drie, zonder wisselen, met gemak in ons voordeel te beslissen. Het is ook goed om te zien dat de rek en het talent in dit team nog niet op z’n einde is. Gerard Baan haalde zijn klassieke diagonale shot weer uit de kast, Michael en Wessel hadden alle vrijheid voor een harde sprongservice en Jilles toverde zelfs de door Bouter aan hem geleerde ‘Allison’ uit de hoge hoed. En dit alles met succes!
Nu moeten we toch even stilstaan bij het verlies van Volley Tilburg. Het eerste verlies in de competitie, dat is er eentje die in je hoofd blijft zitten. Het verschil is maar vier punten met nog drie wedstrijden te gaan. De welbekende druk van het kampioen kunnen worden gaat nu echt spelen… en bij Compaen uit kan het zomaar spoken. Let’s GO David Bes en teamgenoten!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club