27|05

Heren 2 met één versterking naar Superdivisie

Na een geweldig seizoen, waarin Heren 2 zowel kampioen van Topdivisie B, als overall landskampioen bij de amateurs werd, is het team nu gereed om de strijd in de nieuwe Superdivisie aan te gaan. Tim van Adrichem is daarbij het enige nieuwe gezicht. Hij komt over van Inter Rijswijk.

Heren 2 met één versterking naar Superdivisie

Foto: Pim Waslander

De twintigjarige passer-loper vervangt Jasper Bouter, die gedurende seizoen 2023-2024 overstapte naar Heren 1. Hoofdcoach Egbert op ’t Hof prijst de aanvallende en serverende kwaliteiten van Tim: “We zien in Tim een speler die in de toekomst de stap naar ons hoogste team zou kunnen maken. Dat is wat we als Heren 2 altijd graag willen en ieder jaar onze hoofddoelstelling is.”

Veertien spelers
In het Superdivisie team treft Tim mede passer-lopers Albert Stek (tevens captain), Mats Kruiswijk, Aron Huijser en Kees de Hoogh. ‘Good old’ Wessel Anker en Ian de Bus behouden op het midden gezelschap van de talentvolle Hidde van der Leer. Luuk van der Leeden en Joel Blokland nemen de liberopositie voor hun rekening. Gerard Baan en Sem Clement doen dat op de diagonaal. Tenslotte is de spelverdeling in handen van Jelle van Rekom en Jochem Barthel.

Opleiden
Met deze veertien spelers maakt Egbert zich op voor een avontuur in de nieuwe Superdivisie. “Qua ranglijst hebben we geen doelstelling. Opleiden is voor ons het belangrijkste. We proberen ieder seizoen één of meerdere spelers bij ons vlaggenschip in de Eredivisie af te leveren. Wel willen we in de Nationale Beker ver komen.”

De coach wordt ondersteund door assistent Gert-Jan Toonen en teambegeleider Eric van Heteren.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club