14|03

Heren 2 ‘na de dip’… VCV slachtoffer

Na meerdere keren in de spiegel te hebben gekeken, de nodige evaluaties te hebben gedaan en de wonden te hebben gelikt, moesten we door! De twee belangrijkste wedstrijden van dit seizoen gingen verloren en daarmee geven we letterlijk en figuurlijk de titel van de Topdivisie aan de spontane en volleybalsterke mannen van Volley Tilburg. Vanuit het Sliedrechtse, alvast gefeliciteerd!

Aanvoerder Albert Stek blikt terug op afgelopen weekend...

Heren 2 ‘na de dip’… VCV slachtoffer

Even terug naar ‘De Basis’. In deze sporthal namen wij het afgelopen zaterdag op tegen VCV Veenendaal. Bij de blauw met witte kleuren moesten we helaas Jelle van Rekom (ziek) missen. Mede om deze reden mocht libero Joel Blokland een ‘normaal’ wedstrijdshirt aantrekken, voor het geval dat hij de nodige setjes moest gaan geven.

Trainer/coach Egbert op ‘t Hof begon de wedstrijd tegen VCV met Jilles, Gerard, Luuk, Ian, Michael, Jasper en Albert. Het was goed om te zien dat wij VCV volledig in de knip hadden. Michael en Ian waren op de middenas simpelweg niet te houden. Jilles wist ze tot in perfectie te bespelen en beide vedettes varieerden er lustig op los.

Met de setstanden 25-18, 25-19 en 25-19 duurde het iets langer dan een uur (sorry Wessel) voordat de 3-0 zege op het scorebord te vinden was.

Stiekem verdienen wij als team dubbele complimenten, want meer dan eens moesten wij de zuurverdiende punten dubbel maken. Laten we het zo zeggen, wij stemmen vóór als de Nevobo lijnrechters weer terugkomen 😉

Aanstaande zaterdag reizen we af naar Utrecht, op naar de mannen van Protos!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club