10|02

Heren 2 niet door in Beker

Op zaterdag 18 en zondag 19 februari is het helaas niet Heren 1 tegen Heren 2 in de halve finale van de Nationale Beker geworden. Wel treft Heren 1 een ander blauw-wit als opponent: Lycurgus uit Groningen. Dat won gisteravond met 1-3 de kwartfinale van Heren 2.

Heren 2 niet door in Beker

Foto’s: Peter Verheijen

In het begin van de vierde set veerde het geloof in een stunt even op. Op formidabele wijze was grootmacht Lycurgus eronder gespeeld in set 3 (25-15) en de voorsprong liep uit naar 3-1. Helaas stelden de Groningers weer orde op zaken en wonnen met 16-25 en daarmee de wedstrijd met 1-3.

Ondanks de uitbreiding van Heren 2 met Luuk de Groot (uit Heren 1) en Aron Huijser en Sem Clement uit Heren 3 is het dan dus toch niet gelukt om door te breken naar de halve finale. Dat had dan natuurlijk ook wel een prestatie van formaat geweest, maar helaas. In set 1 kon er nog aardig meegekomen worden (20-25); in sets 2 en 4 was Lycurgus duidelijk de bovenliggende partij. Maar wat hebben we genoten van set 3. Heerlijk!

Afijn, Heren 1 dan dus in de halve finale tegen Lycurgus. Op zaterdag 18 februari beginnen we thuis om de dag erna af te sluiten in het Alfa-college Sportcentrum. De wedstrijd in het Hoge Noorden start om 15:30 uur.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club