16|03

Heren moeten meerdere erkennen in Dynamo

Ondanks dat de teams weinig voor elkaar onder deden, stapte Dynamo toch met een 1-3 overwinning van het veld. Jammer... de strijd om de finaleplaatsen raakt langzaam uit zicht.

Heren moeten meerdere erkennen in Dynamo

Foto’s: Brian Cleton

In een bomvolle De Basis sloegen de blauw-witte mannen er lustig op los. Het leverde een pracht gevecht op, maar op de derde set na, trokken de Apeldoorners steeds aan het langste eind.

In de eerdere drie ontmoetingen was het niet anders, maar de hoop op een omslag in dit duel werd door de vele fans gekoesterd. Helaas: 21-25, 23-25, 25-23 en 22-25.

Drie punten voor Dynamo. Woensdag komt de landskampioen op bezoek. Aan de vorige keer dat dat gebeurde heeft iedereen nog mooie herinneringen. Gaat dat weer gebeuren? Zorg dat je het niet mist!

AD De Stentor

Dynamo langs Sliedrecht, concurrentie wint ook
“Dynamo kreeg het niet cadeau van Sliedrecht, maar stond in drie van de vier sets wel aan de goede kant van de score. Nog steeds zonder de geblesseerden Renzo Verschuren en Maikel van Zeist in de basis, pakte Dynamo in Zuid-Holland meteen met 25-21 de eerste set af van de thuisploeg. Rik van Solkema maakte het beslissende punt en deed dat in set twee opnieuw: 25-23.”

“Sliedrecht rechtte de rug in set drie. Dynamo kwam met 18-15 voor, waarna Sliedrecht in het laatste deel van de set over de meeste veerkracht bleek te beschikken: 23-25. In de vierde doorgang liep Dynamo snel uit naar een comfortabele marge en die gaf het niet meer weg. Met 25-22 werd de buit veiliggesteld.”

Lees hier het hele verslag van Joost Houtappels op detector.nl

En hier vind je een verslag van de wedstrijd door de ogen van Dynamo Apeldoorn.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club