10|02

Het Bankie zoekt allround horecamedewerkers (overdag/betaald)

Vind je onze locatie ook zo mooi, ben je een echte aanpakker, gastvrij, servicegericht en ben je door de weeks één dag of meerdere dagen beschikbaar om een partij of vergadering voor onze externe gasten tot in de puntjes te verzorgen, dan komen we graag met je in contact. 

Het Bankie zoekt allround horecamedewerkers (overdag/betaald)

(m/v – flexibel inzetbaar, doordeweeks meestal tussen 8.00 en 18.00 – betaalde functie)
Naar wie zijn we naar op zoek? We zoeken gemotiveerde mensen waar we op kunnen rekenen. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om bezoekers te ontvangen met een lach en een kopje koffie, lunches te verzorgen en de gasten in de watten te leggen. Als het wat drukker is, laat je je niet van de wijs brengen, je bent en blijft gastvrij, servicegericht en prettig in de omgang.
Wie ben jij? 

Wat kunnen wij jou bieden? 


Hoe zien je werkzaamheden eruit? 
Over het Bankie
Sinds 2017 is het Bankie de sfeervolle sportkantine van Sliedrecht Sport. In het Bankie werken behalve een aantal betaalde krachten ook een heel ‘leger’ vrijwilligers. Je werkt daar nauw mee samen. Naast sportkantine heeft het Bankie de ambitie om een brede maatschappelijke functie te vervullen: we ambiëren bijvoorbeeld een functie in de wijk en zien onszelf als interessante vergaderlocatie voor bedrijven. Alles bij elkaar wil het Bankie bruisen. Ons doel is dat er altijd iets te beleven is. Als allround horecamedewerker kun je daar een mooie rol in spelen.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd en denk je: die functie is écht iets voor mij. Neem dan contact op met de manager van het Bankie: Sandra de Jonge. Ze is bereikbaar via het mailadres info@sportcafebankie.nl of via 06-206 146 89.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club