20|09

Het Herfst Bedrijventoernooi komt eraan!

In 2021 gaat 'ie weer door! Want in oktober is het al jaren vaste prik... het Sliedrecht Sport Herfst Bedrijventoernooi. Een supergezellige en sportieve avond met collega's of in wat voor teamverband dan ook. Verzamel gezellige lui en kom naar Sporthal De Basis om de volleybalstrijd aan te gaan tegen andere teams!

Het Herfst Bedrijventoernooi komt eraan!

Vanwege het groot aantal deelnemende teams kan er gekozen worden tussen twee avonden. In 2021 zijn dat dinsdag 12 en donderdag 14 oktober. Op beide dagen starten we om 17.45 uur met een overheerlijk snackbuffet. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur scherp en duren tot 22.30-23.00 uur. Daarna is er natuurlijk gelegenheid om lekker na te praten en te borrelen in het Bankie.

Inschrijven
Inschrijven kon tot en met zondag 3 oktober 2021. In week 40 ontvang je per email het wedstrijdschema. Het wordt ook op deze pagina gepubliceerd.

Er wordt gespeeld in drie categorieën: heren, dames of gemengd (minimaal altijd twee dames in het veld). Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maken we ook nog een onderscheid tussen beginnend of gevorderd. Geef hier dus ook graag je voorkeur voor op.

Investering
Het inschrijfgeld bedraagt 200 euro per team, inclusief buffet en acht consumptiemunten. Dit bedrag moet voor dat het toernooi begint overgemaakt zijn naar: NL16 RABO 0359 3307 38 t.n.v. Sliedrecht Sport o.v.v. ‘Herfst Bedrijventoernooi 2021’.

Vanzelfsprekend is tijdens en na afloop van de wedstrijden het Bankie geopend voor een lekker drankje en een goed gesprek.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club