20|02

Het is weer zover…. Paaseitjes!

De jaarlijkse paaseitjesactie staat voor de deur. Leuk om te verkopen, goed voor Sliedrecht Sport én de allerbeste sales tijgers winnen er ook nog eens geweldige prijzen mee. Meedoen!

Het is weer zover…. Paaseitjes!

In de week na de voorjaarsvakantie worden de verkooplijsten bij de CMV- en C-jeugd uitgedeeld, maar als je eerder wilt beginnen kun je de lijst ook nu alvast downloaden en aan de gang gaan. Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen mag meedoen.

Het is natuurlijk de bedoeling om zo veel mogelijk zakjes te verkopen. Dat is vrij eenvoudig want een zakje puur, melk of wit van 250 gram kost maar 3 euro. En wie twee zakjes koopt, krijgt al kwantumkorting, want dan betaal je maar 5 euro.

Tot 22 maart
De actie loopt tot 22 maart. Vóór die datum moet je jouw lijst hebben ingeleverd en het opgehaalde geld hebben overgemaakt. Dat eerste kan door de lijst te mailen naar activiteiten@sliedrechtsport.nl of ‘m in de brievenbus te stoppen bij de familie Boer in de Middeldiepstraat 127. Zorg dat je de lijst duidelijk invult met jouw naam als verkoper en je emailadres.

Dat tweede kan door het bedrag in één keer over te maken naar NL76 RABO 0342 7363 53 ten name van Sliedrecht Sport. Je mag ook het bedrag afgeven bij de familie Boer (zie hierboven).

We verwachten dat je de verkochte zakjes vanaf 27 maart kunt afhalen, maar daar ontvang je nog bericht over. Als verkoper kun je vervolgens de zakjes afleveren bij de kopers.

Met de opbrengst gaan we het volgende seizoen weer hele leuke blauw-witte activiteiten voor jong en oud organiseren.

Individuele prijs
Na 22 maart beginnen enkele zenuwslopende dagen, want dan gaan we in kaart brengen wie er de meeste eitjes verkocht heeft. Verkoop jij individueel de meeste paaseitjes, dan win jij een speciale training voor jouw team en je vrienden en vriendinnen door…. Yorick de Groot. Hij is één van de beste beachvolleyballers van Nederland en zal je de fijne kneepjes van het beachen bijbrengen.

Teamprijs
Daarnaast hebben we ook nog een teamprijs. Verkoopt jouw team gezamenlijk het meest, dan win je een profi team fotoshoot van Ingrid Bot. Een unieke teamfoto om trots te laten zien aan al jullie fans en supporters. Of om boven je bed te hangen natuurlijk!

Bij voorbaat alvast veel dank voor te meedoen en… moge de beste winnen!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club