11|06

Het nieuwe Sliedrecht Sport Heren 2 stelt zich voor…

Na een bewogen seizoen met pieken en dalen en een stabiel eindresultaat is het tijd om door te pakken. Nog even genieten van de zomervakantie en dan staat het nieuwe seizoen 2019/2020 alweer voor de deur. We nemen afscheid van maar liefst zes spelers. Roy, Daniel, Glen, Luke, Jeffrey en Jorren verlaten het team. Waar de één zijn schoenen aan de wilgen hangt blijft de ander de blauw met witte kleuren trouw en gaat op een iets lager podium acteren. Mannen, bedankt voor alles! Dan is het nu tijd om het ‘nieuwe’ Sliedrecht Sport Heren 2 aan u voor te stellen. En we bouwen de spanning op, want we beginnen met de blijvers.

Het nieuwe Sliedrecht Sport Heren 2 stelt zich voor…

De blijvers bij team twee zijn spelverdeler Jelle van Rekom, middenman Rick Julicher, diagonaal Steven Heijting, passer/loper Mart de Groot en libero Joël Blokland. Ook trainer/coach Frank Vlot en teammanager Eric van Heteren hebben hun contract verlengd.

Nieuwe helden
Nieuw, maar toch eigenlijk weer niet, is spelverdeler Niels Ruiter. Na enkele jaren Topdivisie bij NVC Nieuwegein en Sliedrecht Sport Heren 1 vertrok Niels naar Inter Rijswijk. Na een paar jaar keerde hij terug bij Sliedrecht Sport en kwam hij te spelen bij zijn vrienden in Heren 5, want als de blauw met witte kleuren eenmaal in je hart zitten…… Nu stapt hij team twee binnen en gaat hij samen met Jelle het spel verdelen.

Een nieuwe naam op de middenpositie is Harm Houwink. Verdiende afgelopen seizoenen zijn sporen in de Ere- en Topdivisie bij geel/blauwe van Inter Rijswijk en gaat nu spelen met zijn maatjes Steven en Niels. De gezelligheid, sfeer en de blauw met witte prestatiedrang kent Harm al. Hij is namelijk al jaren een vast onderdeel van de Sliedrecht Sport Hajraa selectie.

De tweede nieuweling op de midden bij team twee kent iedereen, het is namelijk Ian de Bus. Als we het over een blauw met wit hart hebben, dan hebben we het over deze ruim twee meter lange speler. Na zes seizoenen in Heren 1, een kampioenschap in de Topdivisie en een prachtig debuutjaar in de Eredivisie doet Ian een stapje terug. Hij neemt de tijd om zijn studie af te ronden en zal al zijn ervaring en fanatisme meenemen om te presteren in de 1e divisie.

Op de passer/loper positie wederom een oude bekende. We verwelkomen Martijn de Haan terug bij de club. Hij stond enkele seizoenen geleden al onder contract bij Sliedrecht Sport, verkaste daarna naar Taurus en won daar de felbegeerde Beker. Na een seizoen bij VCN Capelle kiest hij nu weer voor het team- en clubgevoel van Sliedrecht Sport. Martijn is een echt volleybalbeest en heeft zelfs de Oranje kleuren van ons land mogen verdedigen.

Een andere passer/loper die de blauw met witte kleuren trouw blijft is Albert Stek. Net als Ian speelde hij de afgelopen zes seizoenen in Heren 1 en het is nu tijd om een stapje terug te doen. Spelen in de Topdivisie was prachtig, kampioen worden nog mooier en het Eredivisieseizoen was fantastisch! Van afbouwen is absoluut geen sprake, want de ambitie en wil is groter dan ooit.

De oplettende lezer merkt vast en zeker op dat we nog een tweede diagonaal missen. De onderhandelingen zijn in volle gang en helaas mogen en kunnen we hier nu niet meer over los laten. To be continued……

Dit is ‘m dan, de selectie van Sliedrecht Sport Heren 2 voor het seizoen 2019/2020. Zoals het er nu naar uitziet spelen we, net als vorig jaar, onze thuiswedstrijden om 16.45 uur in sporthal De Basis. Inderdaad, voor de thuiswedstrijd van onze vrienden van Heren 1. Wij hebben er zin in. Tot in september!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club