20|03

Mannen leggen het af tegen Lycurgus

Helaas heeft H1 de wedstrijd tegen Lycurgus verloren: 20-25, 25-15, 21-25 en 13-25. De start van de wedstrijd beloofde veel, maar in de laatste set vloeide de energie uit het team. Nu zorgen dat de hoofden weer omhoog gaan staan om toch nog te vlammen in de laatste wedstrijden.

Mannen leggen het af tegen Lycurgus

Foto’s: Rick den Besten

Vizier op Volleybal

‘Game Over’ voor Sliedrecht Sport?
“Laatste kans niet benut! Volgens het programmaboekje van Sliedrecht Sport bij de zesde speelronde in de kampioenspoule tegen Abiant Lycurgus was het de laatste kans om de play – offs om de landstitel binnen bereik te houden. Omdat Sliedrecht Sport in De Basis al enige tijd niet meer die onneembare vesting is voor de andere topteams moest de thuisploeg ook fors aan de bak om die laatste kans te kunnen verzilveren.”

“Het mocht niet zo zijn, Lycurgus boekte een hele belangrijke zege, Sliedrecht leed een hele belangrijke, zeg maar gerust cruciale nederlaag in de strijd om de bovenste twee plaatsen.  De thuisploeg werd met 1-3 verslagen. Sliedrecht was behoudens de tweede set de mindere, Lycurgus speelde met overtuiging en won via de setstanden 20-25, 25-15, 21-25 en 13-25. De titelstrijd zal waarschijnlijk verder gaan tussen Lycurgus, Dynamo en Orion, Sliedrecht Sport haakt (voorlopig) af, maar blijft wel op de loer liggen om bij een misstap van Dynamo of Orion te kunnen profiteren.”

Lees hier het hele verslag op vizieropvolleybal.nl

En zo beleefde de tegenstander de wedstrijd….

“‘Een belangrijke overwinning. Behalve de tweede set hebben we goed gespeeld. In de tweede set maakten we een paar foutjes en serverend maakte Sliedrecht een serie van een punt of zeven. Daardoor glipte die set ons door de vingers’, concludeerde een tevreden coach Arjan Taaij na afloop.”

“De gedachten van de spelers zullen vooraf ongetwijfeld terug gegaan zijn naar zaterdag 3 november van vorig jaar toen kansloos met 3-0 verloren werd in Sliedrecht en de slechtste wedstrijd van het seizoen genoteerd kon worden. Dat was deze keer totaal anders.”

Lees hier het hele verslag van Theo Sikkema op Lycurgus.nl

En via deze link vind je de fraaie fotoreportage die ‘onze’ fotograaf van dienst, Rick den Besten, maakte…


Terug naar nieuws overzicht


Business Club