27|06

Hugo van Veen naar Heren 1

Sliedrecht Sport Heren 1 bestaat inmiddels uit een tiental. Diagonaal Hugo van Veen maakt de overstap naar de blauw-witte Eredivisionist. Team en staf zijn daarmee vrijwel op orde voor het nieuwe seizoen.

Hugo van Veen naar Heren 1

Hugo van Veen in actie (foto: John van Geenen)

Hugo van Veens (20) volleybalcarrière liep via Ouderkerk en AMVJ Amstelveen naar Heren 1 van PDK Huizen. Ook speelde hij in Jeugd Oranje en Beach Team Nederland. De overstap naar Dynamo Heren 2 betekende speeltijd in de Topklasse. Na Spaarnestad volgt nu de stap naar de Eredivisie. “Daar ben ik trots op. Komend seizoen wordt een prachtige ervaring. Een leuk team met een mix van ervaring en jeugd. Ik kan mezelf flink ontwikkelen.”

Vrijwel rond
Die mening wordt gedeeld door hoofdcoach Martijn van Goeverden: “Hugo is een leergierige en ambitieuze speler die grote stappen gaat maken. Samen met Marius vormt hij onze bezetting op de diagonaal positie. Daarmee is het team vrijwel rond.”

Voor de staf geldt dat deze al helemaal compleet is. Eerder werd al bekend dat Frank Vlot assistent trainer-coach is geworden en Mark Roper assistent-trainer is gebleven. Ook Sandra Vonk, Christy van Buren en Brian Cleton blijven op post als respectievelijk teammanager, data-analist en algemeen assistent.

Selectie 2022-2023
De Sliedrechtse selectie ziet er nu als volgt uit: spelverdelers Rick van der Sluis en Daan Haanappel, libero Mart de Groot, middens Jesper van Muijden en Raygid Isenia, diagonaal-spelers Marius den Hartog en Hugo van Veen en passer-lopers Erik van der Schaaf, Martijn de Haan en Youri Ebbelaar.

Van midden Jorg de Waard is inmiddels afscheid genomen.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club