15|03

‘Ik weet nog niet of ik als libero of passer/loper verder wil’

Deze week staat onze Mart in de spotlights op Volleybal.nl in de rubriek 'Talent Talk'.

‘Ik weet nog niet of ik als libero of passer/loper verder wil’

Foto: Pim Waslander

“Bij Heren 1 spelen allemaal jonge gasten die er hard voor werken en er veel voor over hebben. Onze doelstelling was om de Kampioenspoule te halen en dat hebben we gedaan. Die halve finale tegen Dynamo zou ik nog eens over willen doen als het kon, want wat was het vet geweest om in de finale te spelen. Daarna hebben we geen concrete doelstelling meer geformuleerd, maar iedereen wil overduidelijk naar de finale toe. Heren 2 is helemaal een jong team en dat gaat soms met ups en downs. Daar staan we nu ook in de top vier, dus met beide teams draaien we mooie seizoenen. Iedereen is gemotiveerd en wil zich nog een aantal jaren keihard inzetten voor de club.”

En wat zijn jouw ambities voor de toekomst?
“Dat vind ik een lastige vraag, want ik weet nog niet of ik als libero of passer/loper verder wil. Ik ben nog in de groei en hoop er nog wat centimeters bij te winnen. Verder hoop ik nog een paar jaar te mogen spelen bij Sliedrecht en wie weet ooit in de eredivisie kampioen te worden. Dat zou een mooie opstap zijn naar een buitenlandse club.”

Lees hier het hele interview van Marije Rispens met Mart de Groot op volleybal.nl.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club