09|11

In memoriam: Sia Keesmaat

Met grote droefenis berichten wij dat op 7 november 2018 ons erelid Sia Keesmaat ons is ontvallen. Sia heeft in de afgelopen vijftig jaar ontzettend veel betekend voor Sliedrecht Sport, waar wij haar zeer dankbaar voor zijn. Wij wensen Joop, de kinderen, kleinkinderen en andere naasten veel sterkte toe met de verwerking van dit verlies.

In memoriam: Sia Keesmaat

Sia werd lid in 1967. Sinds die tijd is ze altijd, tot het laatste moment, zeer actief en betrokken geweest bij de opbouw en het wel en wee van de vereniging. Niet alleen was ze zelf veertig jaar actief als speelster, ook als vrijwilliger was ze een pilaar voor onze club.

Ze begon in het jeugdbestuur en was vele jaren secretaresse van Sliedrecht Sport. Ook toen de “mini-afdeling” voor de jongste jeugd werd gestart, heeft Sia hier veel voor betekend. Voor al haar inzet en betrokkenheid werd zij benoemd tot Erelid. De afgelopen jaren vervulde Sia de taak van wedstrijdsecretaresse Nationaal.
Daarnaast heeft ze, samen met haar man Joop, de vereniging ook altijd financieel ondersteund als sponsor.

Vanwege haar ziekte kon ze de club de laatste tijd niet meer zo frequent bezoeken. We zijn echter dankbaar dat ze, conform haar wens, de laatste twee Champions League-wedstrijden van Dames 1 nog heeft kunnen bezoeken; ondanks de enorme inspanning die dat voor haar meebracht.

We gaan Sia ontzettend missen.

 

Sia Keesmaat

Geboren op 6 juli 1952
Overleden op 7 november 2018

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club