20|01

Indeling halve finales NOJK bekend

Op 23 februari brengen we zeven teams in de ring, in de strijd om de finales van de Volleybaldirect Open, oftewel de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen, te bereiken.

Indeling halve finales NOJK bekend

Foto: L1

Onze jongensselecties mogen allemaal in de eerste wedstrijd van de dag, om 09.45 uur, aan de bak. Jongens A mag, dol fijn, naar Harderwijk om het daar meteen tegen Next op te nemen. Voor Jongens B is het strijdtoneel Wijk bij Duurstede.

Jongens C gaat, net als Meisjes C, om 09.45 uur starten in Dordrecht. Meisjes A en B hoeven pas om 11.00 uur te beginnen. Helaas zit uitslapen er niet in, want ze moeten respectievelijk naar Nuth en Gennep in Limburg afreizen om het veld in te kunnen.

Tenslotte dan nog onze allerjongste lichting, Meisjes D… Zij mogen om 09.45 uur aantreden in Houten om het tegen de lokale trots, Taurus op te nemen en zich daarna via EVV en Sudosa-Desto een weg naar de finale te vechten. Ons Jongens D is helaas al in de voorronde gesneuveld.

Nu alvast alle teams veel succes toegewenst. Het zou toch top zijn als alle zeven selecties de eindstrijd weten te bereiken. Blauw-met-witte kleuren…


Terug naar nieuws overzicht


Business Club