31|10

Indeling Nationale Beker bekend

Vanavond is de loting geweest voor het vervolg van het Nationale Bekertoernooi bij zowel de mannen als de vrouwen. Met nog vier Sliedrechtse teams in de race valt er een hoop te genieten in de komende maanden. De finales worden wederom in De Maaspoort in Den Bosch gespeeld.

Indeling Nationale Beker bekend

Dames 2
Dames 2 speelt thuis in de derde ronde tegen mede-Topdivisionist Bejo/Dinto uit Warmerhuizen. Als er gewonnen wordt, is de 1/8e finale tegen Voltena uit Werkendam; wederom in De Basis, aangezien de Voltena ladies een hoger gekwalificeerd team (Eredivisie) zijn. Mocht ook die partij gewonnen worden, dan wacht in de kwartfinale hoogstwaarschijnlijk Sudosa-Desto uit Assen.

Dames 1
Dames 1 stroomt in de 1/8e finales in, en wel met een uitduel tegen de winnaar van Oranje Nassau tegen VoCASA. Bij winst is het vervolgens gelijk vol aan de bak in kwartfinale. In De Basis komt dan VV Utrecht of VC Sneek op bezoek. Utrecht en Sneek treffen elkaar namelijk in de 1/8e finale.

Heren 2
Bij de mannen heeft Heren 2 een vrij gunstige loting. De derde ronde is thuis tegen Inter Rijswijk, waarvan in de Topdivisie al met 1-3 gewonnen werd dit seizoen. Daarna volgt een wedstrijd tegen de winnaar van Sudosa-Desto versus Peelpush. Als ook dat overleefd wordt, is het tijd om tegen LIMAX uit Limburg of Dynamo Apeldoorn ten strijde te trekken. Op naar een Bekerstunt!

Heren 1
Heren 1 speelt in de 1/8e finale uit tegen de winnaar van Sovoco tegen Dynamo Heren 2, waarna bij winst – naar verwachting – het SSS van Paul van der Ven wacht in Barneveld.

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club