20|09

Ineke Boer neemt afscheid van competitie

Vrijdag 16 september begon voor ons het nieuwe volleybalseizoen, maar zonder de altijd aanwezige en toegewijde spelverdeler Ineke Boer in het veld.
 Helaas heeft zij moeten besluiten om, na ruim veertig (!) jaar wedstrijden te hebben gespeeld, de volleyballen 'aan de wilgen' te hangen.

Ineke Boer neemt afscheid van competitie

Hoewel er in volleyballand best wat veranderd is, is Ineke altijd dezelfde gebleven. Ze is plichtsgetrouw bij alles wat ze doet en altijd op tijd. Nooit kwamen we druiven tekort en een flink stuk speculaas was vaste prik tijdens de zaalwachten. De teamfinanciën zijn altijd aan Ineke toevertrouwd. Ook was ze als een moeder die haar jongen beschermt, als het ging om de ballen(tassen).

Elke sporthal weet ze feilloos te vinden en bij iedere vereniging is ze een bekende verschijning. We kunnen met recht zeggen dat we trots op haar zijn en dat ze een voorbeeld kan zijn voor velen. 
Natuurlijk wilden we het volleybalpensioen van Ineke niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben we haar in het zonnetje gezet met een slinger, mooie bos bloemen, 4-0 winst en uiteraard een heerlijke taart!

Ineke, bedankt voor wat je voor dit team en iedereen die eerder met je heeft gespeeld hebt betekend en supergezellig dat je wel bij het team betrokken wil blijven.

De meiden van Dames 12


Terug naar nieuws overzicht


Business Club