08|09

Infobijeenkomst Wedstrijdzaken

Donderdagavond 9 september is er een informatiebijeenkomst Wedstrijdzaken in De Basis. Vanaf 19.15 uur kunnen de coachmappen met spelerskaarten opgehaald worden. Om 19.30 uur start de informatieronde en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Het afhalen van de mappen en kaarten is vanzelfsprekend verplicht. Zorg dus dat iemand van het team dat doet. De informatieronde daarna is niet verplicht, maar wel nuttig.

Infobijeenkomst Wedstrijdzaken

Foto: Pim Waslander

Spelerskaarten met een geldigheidsdatum tot en met 31 augustus 2021 zijn voorlopig nog gewoon geldig. De reden is dat de Nevobo bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe versie van het DWF en dat er dan een digitale variant van de spelerspas komt. De verwachting is dat het DWF 2.0 binnen enkele maanden in gebruik kan worden genomen.

De wedstrijden staan inmiddels ‘vast’. Dit wil zeggen dat er alleen nog gewijzigd kan worden met goedkeuring van beide verenigingen en dat we een eventuele wijziging met jullie overleggen. Er zijn nog een paar van deze wedstrijdwijzigingen in behandeling.

De wedstrijden zijn te vinden op jullie teampagina bij de Nevobo of in de Nevobo App ‘Volleybal.nl – Mijn Competitie’.

Aan de teampagina’s op deze site wordt gewerkt.

Heb je nog vragen? Kom naar de informatiebijeenkomst!

Namens de commissie wedstrijdzaken,

Krista Verhaar
Sliedrecht Sport
06 81367620


Terug naar nieuws overzicht


Business Club