24|12

Ingrid Visser Awards voor Sliedrecht Sport’ers?

Volleybalkrant heeft weer de verkiezingen voor de Ingrid Visser Awards open gezet. Een combinatie van publieksstemmen en een vakjury bepaalt wie de beste speler, speelster en het grootste talent (tot 20 jaar) van 2021 worden. Sliedrecht is goed vertegenwoordigd bij de nominaties....

Ingrid Visser Awards voor Sliedrecht Sport’ers?

Foto: Pim Waslander

Bij de ‘beste speelsters’ hebben we geen blauw-witte kandidaten in de race. De strijd gaat tussen Nika Daalderop, Robin de Kruijf, Laura Dijkema, Anne Buijs en beach-duo Katja Stam en Raïsa Schoon.

Bij de ‘beste spelers’ zijn er dan maar liefst twee blauw-witte kandidaten, want er kan gestemd worden op Nimir Abdelaziz en op Yorick de Groot (zijnde één van de twee van het beach-duo met Stefan Boermans). Daarnaast maakt ook Wouter ter Maat een kans.

Bij de talenten is vanzelfsprekend onze Jolijn de Haan genomineerd. Zij neemt het op tegen Brecht Piersma, Elles Dambrink, Martijn Brilhuis en de winnaar van vorig jaar: Jolien Knollema.

Ook de jury heeft een blauw-wit tintje, bestaande uit Vera Koenen, Reinder Nummerdor en Telegraaf-journalist Willem Held.

Tot wanneer je kunt stemmen, is niet duidelijk, maar de bekendmaking van de uitslag is al op 30 december. Via deze link kun je jouw stem uitbrengen.

Voor meer uitgebreide toelichting bij de kandidaten kijk je via deze link op Volleybalkrant.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club