11|09

Inschrijving ‘Bedrijven’ Herfsttoernooien 2023 geopend

In oktober is het al jaren vaste prik... het Sliedrecht Sport Herfst 'Bedrijven' Toernooi. Een supergezellige en sportieve avond met collega's, familie, buren, vrienden of in wat voor teamverband dan ook. Verzamel gezellige lui en kom naar Sporthal De Basis om de volleybalstrijd aan te gaan tegen andere teams!

Inschrijving ‘Bedrijven’ Herfsttoernooien 2023 geopend

Vanwege het groot aantal deelnemende teams kan er gekozen worden tussen twee avonden. Dit jaar zijn dat dinsdag 10 en donderdag 12 oktober. Op beide dagen starten we om 17.45 uur met een overheerlijk snackbuffet.

De wedstrijden beginnen om 19.00 uur scherp en duren tot 22.30-23.00 uur. Daarna is er natuurlijk gelegenheid om lekker na te praten en te borrelen in het Bankie.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met zondag 1 oktober 2023 via deze link. In week 40 ontvang je per email het wedstrijdschema. Het wordt ook op deze pagina gepubliceerd.

Er wordt gespeeld in drie categorieën: heren, dames of gemengd (minimaal altijd twee dames in het veld). Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maken we ook nog een onderscheid tussen ‘beginnend’ of ‘gevorderd’. Geef hier dus ook graag je voorkeur voor op.

Investering
Het inschrijfgeld bedraagt 200 euro per team, inclusief buffet en acht consumptiemunten. Dit bedrag voldoe je in principe bij inschrijving. Je kunt ook bij inschrijving voor betalen per factuur kiezen. In dat geval moet je wel zorgen dat het inschrijfgeld uiterlijk vrijdag 6 oktober is voldaan via: NL16 RABO 0359 3307 38 t.n.v. Sliedrecht Sport o.v.v. ‘Herfst Bedrijventoernooi 2023’.

Wees er snel bij, want – dat is ook vaste prik – het toernooi is snel volgeboekt.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club