01|05

Ivar de Waard en Wessel Anker completeren Heren 1

Heren 1 Sliedrecht Sport is gereed voor seizoen 2020-2021. Middenaanvaller Wessel Anker heeft zijn contract verlengd en aanwinst Ivar de Waard completeert het team. Daarmee telt de Alblasserwaardse selectie komend speeljaar dertien spelers.

Ivar de Waard en Wessel Anker completeren Heren 1

Trainer-coach Paul van der Ven is gelukkig met zijn nieuwe passer-loper: “Ivar is een talentvolle speler. Na een avontuur in Italië komt hij nu het Sliedrecht publiek trakteren op zijn keiharde klappen.”

Italiaanse serie A2
Oud-jeugdinternational Ivar de Waard (22) speelde afgelopen seizoenen achtereenvolgens bij Pallavolo Ortona in de Italiaanse serie A2, bij Orion Achterhoek als teamgenoot van Wessel Anker, en bij SSS Barneveld en het TalentTeam. In de Sliedrechtse De Basis gaat hij samen spelen met broer Jorg, die dit jaar ook voor het eerst in het blauw-wit te bewonderen is. Beiden zijn neven van Sliedrecht Sport-coryfee Nienke de Waard.

Ivar: “Ik heb er zin in! Bij Sliedrecht kan ik een top sportief programma draaien, wat te combineren valt met mijn maatschappelijke carrière. Op beide vlakken wil ik me graag verder ontwikkelen.”

Oorlogssterkte
Met Wessel en Ivar is het mannelijk keurkorps uit de Alblasserwaard op volledige oorlogssterkte voor komend seizoen. Eerder werden Gerard Baan, Mart de Groot, Rick Julicher, Jorg de Waard, Niels Vermeulen, Rick van der Sluis, Tom Koops, Marius den Hartog, Bart Yark, Martijn de Haan en Joël Blokland vastgelegd; waarbij opgemerkt dat laatstgenoemde zijn rol als libero combineert met die in Heren 2.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club