08|11

JC2: Sliedrechts meest hybride team

Jongens C2 is een heel nieuw team. We spelen weliswaar in de jongenscompetitie, maar ons team bestaat uit vijf jongens en vier meiden: Jenna, Fenna, Tirza, Doortje Olivier, Kwintijn, Tibo, grote Thijs, kleine Thijs en Vic.

JC2: Sliedrechts meest hybride team

We trainen drie keer in de week. En we hebben heel veel trainers: Bas, Martijn, Ruben en Jesper. Omdat we super goed ons best doen op de trainingen worden wij elke week een beetje beter.

Aan het begin van het seizoen hebben we zelfs een teamuitje gehad. We zijn gaan laser gamen (hier is Bas niet zo goed in) en daarna hebben we gegeten bij Happy Italy.

De eerste wedstrijden in de competitie speelden we tegen Volley Meerkerk, VCN en WHV. Die hebben we allemaal gewonnen. Toen stond de thuiswedstrijd tegen Jongens C1 van Sliedrecht op het programma. Er zat echt mega veel publiek op de tribune. We begonnen nerveus aan de wedstrijd, want wij wilden erg graag winnen. Gelukkig voor ons lukte dat ook. 4-0 winst.

Afgelopen zaterdag moesten we uitspelen tegen Jongens C1. Ook nu wilden wij weer heel graag winnen, maar dat wilde JC1 ook graag. JC1 had de laatste tijd veel geoefend en daardoor waren ze deze keer net iets beter dan ons. Wij hebben deze wedstrijd dus verloren, met 3-1.

Deze competitiehelft hebben we nog een wedstrijd tegen JC1. Dan spelen we weer uit! Maar dit keer willen we de uitwedstrijd winnen. Wij gaan de komende weken veel oefenen en nog harder trainen (misschien wel op 110 procent).

Door: Vic Westgeest


Terug naar nieuws overzicht


Business Club