25|11

JC2 stoomt lekker door…

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen JC1 op het programma. Helaas kon er geen publiek aanwezig zijn door de corona maatregelen. Misschien was het stiekem wel beter voor ons dat er geen publiek aanwezig mocht zijn, want bij onze vorige wedstrijd tegen JC1 zat de tribune helemaal vol en stonden sommigen van ons te beven als een rietje in het veld.

JC2 stoomt lekker door…

We begonnen fanatiek aan de wedstrijd en de 1e set ging redelijk gelijk op, maar door onze goede service wonnen we uiteindelijk 25-21.

De 2e set waren we gelijk super scherp en gaven we JC1 geen kans. In deze set ging 3x spelen heel goed en daar werd Bas heel blij ? van en daardoor wonnen we deze set dan ook heel makkelijk met 25-9.

Ook in set 3 bleven we goed serveren. Dit komt omdat we de afgelopen trainingen heel veel op de service hebben geoefend. We bleven ook geconcentreerd met het passen waardoor we de bal goed naar het net konden brengen met als gevolg dat er mooie aanvallen kwamen. Bas weer blij ?. Deze set wonnen we dan ook met 25-22.

We wilden heel graag ook de 4e set winnen en we bleven geconcentreerd verder spelen waardoor JC1 geen kans kreeg om punten te maken en uiteindelijk wonnen we ook de laatste set met 25-19. Dus een dik verdiende 4-0 winst.

Op naar het kampioenschap!

Door: Fenna en Tirsa van der Valk


Terug naar nieuws overzicht


Business Club