08|05

Jesper van Muijden naar Heren 1

Met middenman Jesper van Muijden krijgt het hoogste mannenteam van Sliedrecht Sport een extra impuls. Het is de tweede Lycurgus-speler die komend seizoen de overstap naar de Alblasserwaard maakt. Passer-loper Erik van der Schaaf ging hem voor.

Jesper van Muijden naar Heren 1

Foto: VoCASA

“Jesper is een zeer talentvolle middenman van 20 jaar”, aldus trainer-coach Paul van der Ven. “Hij heeft veel potentie door zijn fysieke mogelijkheden. We zijn erg blij dat hij voor Sliedrecht heeft gekozen.”

Nationale Bekerwinnaar
Geboren in Hoorn en getogen in Enkhuizen, begon Van Muijden op 8-jarige leeftijd met volleyballen bij de plaatselijke club Madjoe. Via Compaen in Oostzaan, twee jaar TalentTeam Papendal, een seizoen VoCASA en één in Groningen, strijkt hij nu als Nationale Bekerwinnaar neer in Sliedrecht. Sinds z’n vijftiende komt Van Muijden ook uit voor Jong Oranje, waarmee hij reeds drie EK’s speelde, waarvan één in eigen land.

“Ik ben blij met de stap naar deze club”, licht Jesper van Muijden toe. “Nieuw seizoen met nieuwe kansen. Bij Sliedrecht Sport kan ik me ontwikkelen op het hoogste wedstrijdniveau. Het is een club met veel passie en vastberadenheid, met goeie spelers en veel enthousiaste supporters. Op naar mooie prijzen en veel mooie potjes.”

De Waard, de Haan, de Hartog
Naast de nieuwe aanwinst is Sliedrecht Sport ook trots te kunnen melden dat met nog eens drie spelers contractverlenging voor komend seizoen is bereikt. Diagonalen Ivar de Waard en Marius den Hartog, alsmede passer-loper Martijn de Haan zijn ook aanstaand seizoen in het blauw-wit te bewonderen.

Daarmee staat de teller voor het aantal spelers op tien. Eerder werd al bekend dat spelverdelers Niels Vermeulen en Rick van der Sluis, libero Mart de Groot, passer-loper Bart Yark en nieuwkomers, Erik van der Schaaf (passer-loper) en Raygid Isenia (midden).


Terug naar nieuws overzicht


Business Club