14|03

JMC1: drie uit drie tegen VCN

Na vrijdagavond een gezellige bingo te hebben gespeeld in ’t Bankie moesten we zaterdag voor de derde keer in korte tijd spelen tegen VCN. De eerste twee potjes werden gewonnen, maar Bas gaf aan dat we de tegenstander niet moesten onderschatten.

JMC1: drie uit drie tegen VCN

De vorige keer hadden we maar nipt gewonnen tegen ze. Helaas waren deze zaterdag Doortje, Thijs en Tibo afwezig. Gesteund door een aantal ouders werd de eerste set vrij makkelijk gewonnen met 25-19.

De tweede set wisten we met goed spel ook te winnen. Maar ook onze toptrainer maakt wel eens een foutje: Ik werd reserve gezet… en we verloren gelijk de derde set ?. We speelden helaas niet goed deze set, maar gelukkig wist Bas ons weer scherp te krijgen voor de vierde set.

Mooie aanvallen en goede services brachten ons de overwinning: 3-1 winst en daarmee de derde keer tegen VCN de punten gepakt. Hopelijk zijn we volgende week als team weer compleet om onze eerste plaats in de competitie te verdedigen tegen Intermezzo. Eerst nog een paar keer goed trainen en dan zijn we er klaar voor!

Groetjes van Kwintijn Ligthart


Terug naar nieuws overzicht


Business Club