27|03

JMC1 speelt voor de winst en de Mac!

Vorige week speelden we in Sommelsdijk een spannende wedstrijd tegen Intermezzo. Uiteindelijk wonnen we met 3-2, maar we hadden het idee dat we beter kunnen. Gelukkig hoefden we niet lang te wachten want vandaag kwamen zij al bij ons op bezoek.

JMC1 speelt voor de winst en de Mac!

De eerste set speelden we met overtuiging en hoewel Intermezzo ook goed speelde werd het 25-20 voor ons.

Met goede moed begonnen we aan de 2e set en die wonnen we ook met 25-18.

In de 3e set waren we de focus een beetje kwijt. We misten onnodig ballen en onze trainer Bas moest serieus aan de bak om ons weer scherp te krijgen. Gelukkig lukte dat net op tijd en ook deze wonnen we. Dit keer met 26-24.

De 4e set hebben we strategisch gespeeld. We lieten Intermezzo eerst lekker uitlopen en Bas werd steeds zenuwachtiger. Toen ze 10 punten voorstonden kon hij de druk niet meer aan. Hij beloofde om het hele team te trakteren op de Mac als we deze set toch zouden winnen. Toen zijn we er vol tegenaan gegaan en we haalden Intermezzo al snel in. Nog een paar puntjes erbij en het was 25-19.

Zo hebben we mooi alle punten gepakt en we gaan binnenkort lekker uit eten. We zijn dik tevreden!

Tip: zaterdag spelen we om 10.45 uur weer tegen Intermezzo in De Basis. We gaan er weer een mooie wedstrijd van maken. Kom gerust kijken om ons aan te moedigen!

Tot zaterdag!
Tibo Visser


Terug naar nieuws overzicht


Business Club