23|04

Jong vs iets minder jong

Waar je als ouders van een gezellig, talentvol team met kinderen elk jaar op hoopt, is de uitnodiging om een potje tegen ze te volleyballen. Vrijdagavond 22 april was het dan zover: Jong vs iets minder jong.

Jong vs iets minder jong

Voor sommige ouders een (r)entree op het volleybalveld en daarom werd er weken daarvoor al flink getraind voor dé wedstrijd van het jaar. Ook voor de JC1 een spannende wedstrijd. De finales van de Open Club vallen bij deze wedstrijd in het niet. Deze wedstrijd tussen kinderen en ouders mag je absoluut niet verliezen!

Je hoopt dan bij zo’n wedstrijd op volle tribunes, een neutrale scheidsrechter, omroeper, ballenkinderen en een trommelaar. Al deze ingrediënten waren aanwezig in Sporthal de Lockhorst. Bas en Jesper gaven nog enkele trainingsoefeningen voordat de eerste wedstrijden konden beginnen. Op twee velden werden meerdere sets gespeeld tegen elkaar. Enorm gezellig natuurlijk en erg leuk om al het enthousiasme te zien bij zowel de kinderen als de ouders. Een mooie afsluiting van het geslaagde seizoen waarin twee kampioenschappen werden behaald.

Wie er deze avond de meeste sets heeft gewonnen? Volgend jaar durven we als ouders best weer een avondje te komen volleyballen tegen de kinderen, maar zij worden elk jaar beter en wij minder….

Tirsa, Fenna, Jenna, Doortje, Thijs, Tibo, Vic, Olivier, Thijs en Kwintijn: goed blijven trainen komend seizoen en tot volgend jaar!

Groeten van jullie ouders vol met spierpijn, een nekhernia van een verkeerde opslag van een medespeelster en een paar dikke duimen van het blokkeren.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club