30|12

Jongens B wint Dynamo-toernooi

Op 27, 28 en 29 december vond het 26e Errea Buurman Internationaal Jeugdtoernooi plaats in Apeldoorn. Aan het door Dynamo georganiseerde toernooi deden maar liefst 56 teams uit 7 verschillende landen mee, waaronder teams uit Amerika en Rusland.

Op 27, 28 en 29 december vond het 26e Errea Buurman Internationaal Jeugdtoernooi plaats in Apeldoorn. Aan het door Dynamo georganiseerde toernooi deden maar liefst 56 teams uit 7 verschillende landen mee, waaronder teams uit Amerika en Rusland. Onder enorme belangstelling werden in het Topsporthal van Omnisport en de WSV-hal meer dan 300 wedstrijden gespeeld door 650 spelers uit top jeugd teams uit de A-, B- en C-jeugd in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar.

Onze Jongens B zette een mooie prestatie neer door eerste te worden in hun leeftijdscategorie. De finale werd gespeeld tegen Alterno en met 25-17 en 25-12 gewonnen. Rune Bal werd ook nog eens verkozen tot beste speler (‘MVP’) van het toernooi bij de Jongens B. Jongens A moest het doen met een vijfde plek.

Onder leiding van Paul van der Ven, Bart Yark en Bas de Groot hebben de jongens drie mooie volleybaldagen gehad.