28|12

Jongens pakken zilver op St. Anthonis

Op het internationale toernooi voor 'mini's' in St. Anthonis zijn onze mannen op de zeer verdienstelijke tweede plaats geëindigd. De meiden moesten het doen met een zesde stek.

Jongens pakken zilver op St. Anthonis

Op het toernooi voor de allerjongste jeugdselecties (t/m 12 jaar) vocht het team van David van Heteren, Boas Hoekwater, Richard Baggerman, Boudewijn Ligthart, Elijah Gort en trainer-coaches Roy Kroon en Ricardo van Ooijen zich naar de finale. Daar volgde echter geen victorie, waardoor de een-na-hoogste trede van het ereschavot de eindbestemming werd.

Voor de jongedames was er minder succes, maar toch wisten Sarah Korporaal, Ester Elsinga, Judith Mijnster, Meike Bakker, Isa Kroon, Senne van den Berg, Evi Baan, Julia Boogaard, Laura Flier en coach Richard Boogaard beslag te leggen op de zesde plek.

Al met al een mooie voorbereiding op het NOJK dat op 4 januari losbarst. JD speelt dan in Middelsbeers tegen Hornerhof, VCE/PSV en Voleco. Meisjes D neemt het in diezelfde hal op tegen Flamingo’s, Hornerhof, Somas Activia en Fusion.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club