22|02

Jorian Hak blikt vooruit op de clash met SSS

Zaterdag staat in de BetCity Eredivisie Heren B-poule de wedstrijd tegen Simplex SSS op het programma. Een weerzien met heren die onze club maar al te goed kennen: Paul en Marnix. Van harte welkom mannen!

Jorian Hak blikt vooruit op de clash met SSS

Foto: Guillaume Kortekaas

Na het op een haar na mislopen van de Heren A-poule waar met de beste teams van Nederland wordt gestreden door niet Sliedrecht maar Lycurgus Groningen, was er nog een kans op een succes dit seizoen. De mannen zaten nog vol in de race voor die felbegeerde finaleplek in de nationale beker 23/24. Helaas mocht het voor de zesde keer niet zo zijn en strandden de heren opnieuw in de halve finale. Limax had de carnavalskater (alaaf!) op tijd verwerkt en mocht zichzelf niet alleen prins carnaval maar ook tot bekerfinalist kronen.

Zaterdag kan Sliedrecht goede zakendoen bij winst op SSS. Onze blauwwitte mannen starten deze B-poule met vier punten door de vijfde stek in de reguliere competitie en pakten er drie bij dankzij de overwinning op VoCASA. Met winst op de Barnevelders wordt een grote stap gezet richting de kwartfinales om het landskampioenschap.

Ook individueel zijn er nog de nodige competities waar titels worden verdeeld. In het algemeen spelersklassement dingen Marius den Hartog en Robin van Weerd (SSS) nog mee in de individuele prijzen en zijn zij ook de ‘two to watch’ vanavond. De tegenstander van vanavond is de B-poule minder gelukkig gestart. Tegen ZVH ging de ploeg van Paul van der Ven ongelukkig onderuit met 3-2. Sliedrecht krijgt zaterdag te maken met een getergde ploeg die ongetwijfeld wat recht wil zetten, aangezien de vijfde set in Zevenhuizen met 15-13 verloren ging. Aan de kant van SSS scoren eerdergenoemde Robin van Weerd, Michael Dowhaniuk en Jochem Bloem er lustig op los. Dit drietal zal in de aanloop naar het treffen van vanavond extra zijn besproken door Martijn en staf.

Kortom, een spannend weerzien met oude bekenden. Twee getergde ploegen die beide een stapje extra zullen willen doen, zaterdag in De Basis!

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club