18|01

Just Dronkers: ‘Bij Sliedrecht is het eigenlijk allemaal begonnen’

Just Dronkers is nu speler van Oranje en Maaseik, maar volleybalde in het verleden bij SSS uit Barneveld en natuurlijk bij ons. En aangezien die twee clubs elkaar zaterdag treffen, kreeg starreporter Jorian Hak het lumineuze idee om z'n licht weer eens even bij Just op te steken...

Just Dronkers: ‘Bij Sliedrecht is het eigenlijk allemaal begonnen’

Hoe kijk je eigenlijk zelf terug op je tijd bij Sliedrecht en SSS?

“Op beide kijk ik positief terug. Het zijn beide echt clubs waar het verenigingsgevoel heerst. Bij SSS heb ik natuurlijk maar één jaar gespeeld maar ik kan wel zeggen dat daar ook echt een familiaire sfeer hangt. Sliedrecht ben ik dankbaar voor de opleiding en de investering. Daar is het eigenlijk allemaal echt begonnen. Er lopen bij Sliedrecht een aantal trainers die echt ontzettend veel energie steken in het beter maken van de jeugd. Ook kijk ik met veel plezier terug op de Open Clubkampioenschappen en het contact met iedereen in de kantine na de wedstrijden.”

Lees het hele interview met Just in het programmaboekje van morgenavond in De Basis. Kun je niet zo lang wachten, dan kun je het boekje via deze link alvast bekijken.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club